Новини

Скъпи столичани и гости на София, eто че 9-ти май - Денят на Европа, наближава и трябва да го отпразнуваме подобаващо!

За да се потопим в духа на Европа и да отпразнуваме този празник всички заедно, ви каним официално да се включите в нашата инициатива „Автобус Европа”..., която ще се проведе на 9-ти май 2012 г. между 13:00 и 16:00 часа. Къде?! По най-оживените булеварди на София!

 

Като пътници в нашия автобус, вие ще можете да се возите безплатно и ще имате възможността да се срещнете с експерти от европейските информационни мрежи, да получите безплатни консултации и информационни материали за ЕС, да участвате във викторина с награди и много други изненади.

Автобус „Европа” ще се движи по предварително определен маршрут, с който може да се запознаете от приложената карта! С цел да бъдем още по-полезни, да ни намерите по-лесно и да се забавляваме заедно, на две от спирките – при х-л „Хилтън” и при спортна зала „Христо Ботев”, през цялото време ще има щанд с безплатни информационни материали за ЕС, а младежкият екип „Европа” ще се опита да отговори на всички ваши въпроси.

Събитието е организирано съвместно от Европейския информационен център „Европа Директно София”, Европейския потребителски център – България, Европейската комисия в България, Центъра за развитие на човешките ресурси, Българския СОЛВИТ център, EURES- България, Младежки екип Европа и студенти „Европеистика”.

Очакваме ви с нетърпение!